La formació valencianista li recorda a Sagredo que el problema reclamat per l’AMPA podria haver-ho solucionat l’Ajuntament des del primer dia

Compromís per Paterna ha demanat solucions urgents en el dia de hui a l’alcalde Sagredo després de les manifestacions aparegudes a premsa per part de l’AMPA on denuncien el patiment que sofreixen els alumnes del centre al no poder gaudir d’ombra al pati de l’escola, una qüestió que hauria de haver solucionat l’ajuntament del municipi des d’un primer moment. “Per desgràcia Sagredo ens té acostumats a girar l’esquena als menors, ho torna a fer altra volta com amb la seua negativa a la instal·lació d’un centre de menors a Montecanyada”, ha manifestat el portaveu de la coalició, Juanma Ramón.

Fonts de la coalició han assegurat que “És inadmissible que l’alcalde Sagredo no haja aconseguit una solució a esta situació que pateixen els menors quan és coneixedor des de fa vora tres anys dels problemes que pateixen els xiquets i xiquetes d’esta escola, a més a més quant eixes solucions són competència de l’Ajuntament”.

A la vista de la immobilitat de Sagredo per a gestionar aquest tema, el candidat a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, s’ha oferit als pares i mares que formen l’AMPA per a traslladar les seues reivindicacions a la Conselleria d’Educació per intentar arreglar abans possible aquesta situació.

Per concloure, Juanma Ramón, ha manifestat que “Cal recordar que el manteniment del Centre Educatiu depèn de l’ajuntament, si cal posar tendals a les aules, es posen, si cal comprar ventiladors es compren, i si ara cal instal·lar para-sols s’instal·len. No entenem la demora ni les excuses”. Anem a contrastar totes les tramitacions realitzades, no entenem com una solució a un problema tan simple es pot demorar tant posant en risc la salut dels xiquets i xiquetes de Lloma Llarga. Estem acostumats que l’alcalde s’espolse les responsabilitats cap a les conselleries que gestiona Compromís.