Compromís aconsegueix que la carretera Pla del Pou passe a ser municipal

La conselleria ha fet realitat la cessió d’esta via que uneix el casc urbà amb Font del Gerro i La Canyada, una gestió iniciada per Compromís per Paterna al govern municipal

Amb aquesta cessió es fan possibles tres propostes que la coalició porta al seu programa

Des de la regidoria d’Urbanisme es va solicitar, quan estava dirigida pel regidor de Compromís Carles Martí, tant a Conselleria com a Diputació la cessió d’esta via que en el temps s’ha convertit en una via urbana d’accés tant al polígon com a diverses urbanitzacions del municipi.El fet que per a solicitar qualsevol obra hi haguera que demanar la seua execució a altres organismes ha dificultat que l’Ajuntament adapte a aquesta via a la situació actual. “Ara que podem actuar amb llibertat sobre la carretera Pla del Pou es necessari començar els projectes de millora d’accesos al polígon i a La Canyada”, ha manifestat el candidat de Compromís a l’alcaldia, Juanma Ramón.

Al programa electoral de la coalició apareix la execució de una circunval.lació al polígon Font del Gerro que enllaçarà el segon túnel amb la pista d’Ademús per a descongestionar la redona d’entrada al poble pel polígon i la carretera de l’aeroport. Aquesta circunval.lació inclourà una redona en el polígon a la part més propera al barri de La Canyada.

Altra de les propostes de la formació valencianista repercuteix al tram de carretera que tanscurreix per La Canyada i suposarà la construcció de dues rodones d’accés al barri, una per afavorir el trànsit a la zona d’Escola 2 i del col.legi La Font i altra per afavorir l’accés a Montecanyada i la zona del col.legi britànic.

Per al candidat de Compromís, Juanma Ramón, “estes obres aclariran el tràfic tant al polígon com a La Canyada, solucionant l’important problema de tràfic existent, cal una nova visió global de Paterna per a solucionar els problemes concrets de cadascun dels barris, encara es fan visibles els efectes de la gestió de Compromís al govern municipal de Paterna. Haurem de tornar a governar per finalitzar els projectes pendents, vista la paràlisi de l’actual govern”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *