La formació valencianista considera que no és de rebut que l’Ajuntament mantinga en el calaix totes les inversions en les coves per ser projectes iniciats per la coalició.

Segons ha informat hui Compromís en un comunicat, ja fa tres anys que l’Ajuntament té els fons tant per a la reforma de la terrisseria com de l’entorn de les coves sense que l’hagen executat. “És una falta d’interés per part de l’equip de govern en mantenir allò que tant pretén vendre de cara a l’exterior amb les pel·lícules que es munta”, indiquen fonts de la coalició.

Des de la mateixa indiquen que, després de la visita que tenien organitzada amb l’equip de govern i representants veïnals del barri, va quedar patent la falta de sensibilitat i el menyspreu que l’equip de govern va demostrar cap als veïns. “Pensem que va ser un intent d’enganyar als veïns d’Alborgí amb unes suposades obres que no existien, posant uns cartells de prohibit el pas per obres, quan els veïns sabien perfectament que no s’estaven realitzant cap actuació”, manifesta el regidor de Compromís Carles Martí.

“La participació ciutadana no és això, la participació ciutadana és escoltar als veïns i veïnes i intentar informar-los de tots els tràmits realitzats, sense intentar amagar les mancances del govern o en aquest cas la seua inacció o falta de voluntat política”, argumenten des de la formació.

El regidor Carles Martí declara també al comunicat que, “la terrisseria és un conjunt d’edificis i coves que si no es cuiden i no es fa una reforma immediata es llançarà a perdre. Des de Compromís no entenem com si volen internacionalitzar les coves de Paterna, no inverteixen diners i esforços immediatament per a fer valdre-les més enllà de fer cartellets d’una peli, repintar quatre coves i gastar-se 60.000 € en un museu per a major glòria d’Almodóvar”.