La formació valencianista fa esta proposta per l’elevat nombre d’estudiants que utilitzen diàriament esta via

Compromís per Paterna ha demanat hui la construcció de voreres des de la carretera Pla del Pou fins a Montecanyada. Segons indica la formació valencianista en un comunicat fan esta petició atenent a l’elevat nombre d’estudiants que utilitzen esta via cada dia. “En ser una zona que limita amb zona no urbana la vorera és inexistent i dia a dia els jóvens que van a les escoles que hi han al barri corren el perill de ser atropellats pels vehicles que circulen per aquesta via d’accés al barri”, argumenta en este sentit el regidor de la formació Carles Martí.

Des de la formació d’esquerres indiquen que concretament la proposta que posen damunt la taula seria la de tractar de fer les voreres, tant de l’accés, com del carrer 602 principalment, de manera que es completaria el recorregut per als escolars de la zona. “A més a més en eixa mateixa vorera està la parada del transport municipal el que fa que siga més necessària encara la seua construcció”, assenyalen des de Compromís.

Carles Martí ha informat que “volem que s’incloguen estes obres en les encomandes a l’empresa pública per a reparar les voreres a tot el barri de La Canyada i així no caldria endarrerir gens la seua execució, de fet des de Compromís pensem que seria aquest estiu l’oportunitat de fer les obres i tindre-les inaugurades per a l’inici del curs escolar al setembre”.

El mateix regidor per a concloure ha destacat que “la seguretat dels nostres xiquets i xiquetes, més quan van a l’escola, és la nostra prioritat, una qüestió en la qual posarem totes les nostres forces per a reivindicar aquestes millores en el barri”.