La formació valencianista demana esta mesura de forma temporal per donar servei a aquells usuaris que tenen dificultat per a desplaçar-se i ser atesos al centre del nucli urbà de la localitat

Compromís per Paterna ha reclamat que lajuntament de la localitat pose en marxa un servei de bus llançadora gratuït per als usuaris del centre de salut de La Coma fins al centre de salut del Clot de Joan que es troba al nucli urbà de la localitat. Demanem este servei, que és una idea que ens traslladen diferents veïns i veïnes del barri, de forma temporal després de conéixer que de nou els usuaris del centre de salut de La Coma no tenen metges per a ser atesos fins que es solucione esta problemàtica, manifesta la regidora de la formació Neus Herrero.

El que volem amb la nostra proposta és que aquells usuaris que tenen problemes de mobilitat per poder desplaçar-se al centre de salut del Clot de Joan, ubicat al nucli urbà de Paterna, puguen fer este desplaçament de forma gratuïta amb el servici que proposem per poder ser atesos, argumenten des de Compromís.

Les mateixes fonts informen que es tractaria dun servei que portaria de porta a porta dels dos centres de salut als usuaris. Únicament amb un bus com els utilitzats per al transport municipal que conte també amb places de mobilitat reduïda i que prestara servei ajustant-se als horaris de consultes seria suficient, amb açò es mostraria una clara voluntat per part de lequip de govern socialista d’aturar la problemàtica sorgida al barri.

Neus Herrero apunta en el mateix sentit que cal recordar que el centre de salut de La Coma dóna servei no únicament als veïns i veïnes daquest barri sinó que també als dels barris de Mas del Rosari i Bovalar. Barris que per poder desplaçar-se fins al centre de salut del Clot de Joan han de fer 5 km, i no tothom té possibilitats per poder fer aquest trajecte amb el seu vehicle particular.

La mateixa regidora aprofita per a assenyalar que des de Compromís volem mostrar tot el nostre suport als professionals sanitaris que treballen al centre del salut de La Coma davant aquesta situació, Volem que executen la seua tasca de forma segura, una cosa que deuria ser fonamental en tot moment, per això demanem que de forma urgent es posen en marxa les mesures que han reclamat.

Demanem a l’executiu socialista que tinga més en compte l’opinió dels professionals que treballen al centre de salut, al cap i a la fi són els que millor coneixen la situació en la qual realitzen el seu treball diari. No entenem com es convoca una mesa de seguretat per part de l’ajuntament per abordar la situació i no participen els professionals sanitaris del centre de salut per donar la seua visió, és un autèntic destarifo, assevera per concloure Neus Herrero.