Per a la formació d’esquerres es tracta d’una infraestructura necessària per al poble i que abaratiria els costos de tots els actes que es realitzen al Parc Central

Compromís per Paterna ha tornat a reclamar la necessitat del fet que el municipi compte amb un recinte firal, argumenten la necessitat des de la formació indicant que “es tracta d’una infraestructura necessària per al poble, ja que abaratiria els costos de la gran quantitat d’actes que es realitzen al Parc Central”.

Per esta raó, el regidor de Compromís, Carles Martí, destaca que “després de la celebració del dia de les famílies al parc central per part de l’ajuntament, des de Compromís per Paterna hem fet un estudi del cost que ha tingut per a l’ajuntament i el que li haguera costat amb un recinte firal estable. La conclusió no és altra que els paterners i paterneres s’haguérem estalviat prop d’un 43% del cost que va suposar la celebració del dia de les famílies”.

“El recinte firal al parc central és un projecte que ja es va presentar a les passades eleccions dins del programa electoral de Compromís per Paterna. Es tractaria de crear al Parc Central les infraestructures permanents per a celebrar tota mena d’esdeveniments, des de les instal·lacions per a les casetes de fira, un escenari, serveis bàsics fins als sistemes d’aforament i seguretat necessaris per a garantir la correcta celebració d’actes multitudinaris”, assenyalen des de la formació.

Les mateixes fonts apunten que “ara, cada vegada que es fa alguna cosa en este espai, l’ajuntament ha de fer tot el muntatge amb l’increment de cost i de temps corresponent. Amb un recinte estable el muntatge seria molt més senzill, assoles caldria fer l’última fase d’este amb la connexió dels equips corresponents i del mateix muntatge dels expositors”.

Asseguren des de Compromís que “aquesta infraestructura, ja existent a molts pobles, faria que el Parc Central poguera acollir des de concerts, fins a trobades, fires comercials i de tota classe, festes infantils, festeres, així com a qualsevol altre tipus de celebració. A més a més, amb l’augment de serveis, s’augmentaria la qualitat oferida a les entitats que estigueren interessades en les celebracions, creant un focus de creació d’ocupació i d’activitat econòmica a Paterna”.

“Des de Compromís per Paterna demanem a l’equip de govern que es prenga seriosament aquesta proposta, perquè seria un altre servei molt important per a Paterna i solucionaria la falta d’espais per a celebrar esdeveniments importants que tenim a la localitat, al mateix temps que significaria, com ja hem dit, un estalvi econòmic molt important”, conclou Carles Martí.