La formació valencianista argumenta que durant la celebració de les festes majors han sigut molts els veïns i veïnes que s’han interessat sobre el projecte que varen presentar ja fa 4 anys

Compromís per Paterna ha tornat a insistir, per enèsima vegada, en la connivència que el municipi compte amb un recinte firal per a la celebració de diferents actes. Argumenta Juanma Ramón, regidor de Compromís, amb un comunicat emés per la formació que “tornem a posar damunt la taula aquesta proposta atenent a la gran quantitat de veïns i veïnes que durant la celebració de les últimes festes majors s’han interessat per aquest projecte, cada vegada és més manifest que per a alguns dels actes que se celebren a Paterna en diferents moments de l’any les actuals opcions que s’utilitzen no són les més adequades”.

Indiquen des de Compromís que “el recinte firal és un projecte que ja es va presentar en les passades eleccions dins del programa electoral de Compromís per Paterna. Es tractaria de crear les infraestructures permanents per a celebrar tota classe d’esdeveniments, des de les instal·lacions per a les casetes de fira, un escenari, serveis bàsics, fins als sistemes d’aforament i seguretat necessaris per a garantir la correcta celebració d’actes multitudinaris”.

“Cada vegada són més veïns i veïnes els que estan a favor d’aquesta proposta, una proposta que evitaria moltes de les actuals molèsties veïnals i que faria reduir els costos de molts dels esdeveniments que es celebren fins prop d’un 40% en molts d’ells. Per esta raó, exigim a l’equip de govern socialista que accepte d’una vegada la nostra proposta i pose fi a la problemàtica existent amb l’absència d’un recinte firal en condicions, ja està bé de mirar cap altre costat”, assenyalen fonts de Compromís.

Juanma Ramón recorda que “parlem d’una infraestructura que ja existeix en molts pobles, una infraestructura que podria acollir des de concerts, fins a fires comercials i de tota classe, festes infantils, d’associacions festeres, així com qualsevol altre tipus de celebració. A més, amb l’augment de serveis, s’augmentaria la qualitat oferida a les entitats que estigueren interessades en les celebracions, creant un focus de creació d’ocupació i d’activitat econòmica a Paterna i posant punt final a moltes de les actuals molèsties veïnals que suposen este tipus d’esdeveniments”.

“Al remat seria un lloc perfecte per a desenvolupar aquests esdeveniments pels accessos que milloren els actuals, perquè hi ha espai suficient per a permetre un major aforament i perquè posaria fi a moltes queixes veïnals, Per esta raó insistim en demanar a l’equip de govern que pose en marxa aquesta proposta perquè seria molt beneficiosa per a Paterna”, ha declarat per a concloure el regidor de Compromís.