Programa de Vaga a Paterna

A LES QUALS ET DEMANEM QUE ET SUMES:

  • Des de les 8 del matí, Compromís per Paterna tindrem un piquet informatiu en el carrer, al costat de la porta de l’Ajuntament, des d’on repartirem informació sobre la vaga. 

 

  • A partir de les 9 anirem recorrent els comerços del poble per a informar la gent sobre la vaga i animant perquè se sumen.

 

  • 12.30 hores: CONCENTRACIÓ en la plaça de l’Ajuntament de Paterna convocada per sindicats, associacions i grups polítics del municipi.

 

  • 18 hores: MANIFESTACIÓ A VALÈNCIA. La gent de Compromís hem quedat davant de l’estació del Nord de València a les 17.30.

Participa en la vaga, vine amb Compromís!

MANIFEST A FAVOR DE LA VAGA

MANIFESTEM el nostre total rebuig i la meua més profunda oposició a les polítiques antisocials del Partit Popular d’Espanya i de al País Valencià, que estan provocant:

– Un augment descontrolat de la desocupació, increment de la precarietat laboral, reducció generalitzada de salaris, abaratiment i flexibilització de l’acomiadament, modificació de les condicions laborals, etc., com a conseqüència d’una Reforma Laboral injusta, ineficaç i inútil.

– Una profunda fractura social produïda per l’increment de la desigualtat. La pujada de l’IVA, de l’IRPF, de taxes, transports… ens està empobrint cada vegada més mentres s’afavorix a defraudadors i especuladors.

– Una major vulnerabilitat de les famílies. Cada dia són més les persones desnonades de les seues vivendes i el “matalaf familiar” està arribant al límit.

– Un retrocés dràstic i sense precedents en drets laborals i socials. Es desmantellen els sistemes de protecció social, es posa en risc l’exercici del dret constitucional a la sanitat, a l’educació, als servicis socials, etc.

– Una societat emmordassada, fracturada i descohesionada. Estan deteriorant la qualitat del nostre sistema democràtic i de llibertats, les conseqüències de la qual poden ser tràgiques per a la convivència democràtica actual i per al futur dels nostres fills.

PER TOT AIXÒ EXIGIM, un canvi radical en l’orientació de les polítiques, anteposant a les persones i les seues drets enfront dels interessos i dictats dels poders econòmics i financers.

I COM A EXPRESSIÓ d’este profund malestar personal i ciutadà, done suport a la Vaga General del 14 de novembre i les accions que a voltant d’esta convocatòria es van a realitzar.