La formació critica la desídia i la falta d’interés del PP en aclarir les irregularitats urbanístiques detectades pel Síndic de Comptes i la Fiscalia

Compromís per Paterna, després d’aprovar-se hui per comissió la caducitat de l’expedient de nul·litat de la permuta de terrenys afectats al PAI de la Vila Romana, manifesta la seua “sorpresa davant que el consistori no acate les recomanacions del Síndic de Comptes i de la Fiscalia, on es demostrava que l’Ajuntament va acceptar sòl que ja era de titularitat municipal”.

La portaveu de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, explica que “el nostre ha estat l’únic vot en contra de declarar la caducitat de l’expedient de l’anul·lació de la permuta de terrenys del PAI, perquè encara queden molts aspectes que aclarir en el compliment de la permuta, que ja han estat advertits pel Síndic de Comptes en el seu informe de juliol”.

“A tot això cal afegir una de les escenes més surrealistes viscudes en esta legislatura, quan Lorenzo Agustí dóna una roda de premsa en maig anunciant que va a anul·lar la desfeta del govern del PSOE-EU, remetent-se a les irregularitats de 2002-2005, i obviant qualsevol referència a la reparcel·lació de 2007, aprovada pel PP en Junta de Govern Local. El Partit Popular podia haver corregit tot allò que manifestava quan estava en l’oposició, tot i que mai va votar en contra. Però no ho va fer, mantenint la jugada: el PSOE-EU centra, el PP la remata, i gol”.

Amb aquestes circumstàncies “exigim que l’alcalde obri un nou expedient sobre la nul·litat de la permuta al PAI de la Vila Romana, i que es tinguen en compte totes les recomanacions fetes tant per la Fiscalia com pel Síndic de Comptes”, conclou la regidora de Compromís en Paterna, Loles Ripoll.

Publicacions digitals: EL PERIÒDIC, CRÓNICA PATERNERA, EL PERIÓDICO DE AQUÍ