La formació critica que l’equip de govern fuig del debat en la defensa dels drets humans dels palestins

Compromís per Paterna considera “molt greu que el Partit Popular de Paterna hui no haja volgut condemnar taxativament l’atac a Gaza, esmenant la nostra moció a la totalitat amb el canvi de la paraula ‘condemna’ per ‘lamenta’”.

La portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, considera que “el nostre grup municipal condemna contundentment qualsevol tipus de violència. No com el PP que condemna casos concrets, com la violència de gènere, però que quan es tracta de condemnar la violència contra un poble oprimit, no ho fa i simplement ‘lamenta’, sense voler-se posicionar frontalment a la vulneració dels drets humans dels palestins per part de l’Estat d’Israel”.

“El poble de Paterna s’ha caracteritzat sempre per la seua solidaritat i el treball en cooperació amb els pobles agredits en els seus drets fonamentals. I sembla que els governants del PP no estan a l’altura de la ciutadania de Paterna, en este cas recolzant al poble palestí”, conclou la regidora Loles Ripoll.

Publicacions digitals: EL PERIÒDIC, PATERNA BIZ, EL PUNT, CRÓNICA PATERNERA