La formació ha requerit oficialment a Lorenzo Agustí el compliment del conveni urbanístic, que obliga al British College a la construcció de dotacions d’ús públic a la Canyada

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, subratlla que “amb el conveni signat al 2009 es va permetre la instal·lació del British College. A canvi, el col·legi privat es comprometia a la construcció i cessió d’una zona ajardinada, instal·lacions esportives i un aparcament d’ús públic que, fins a data de hui, tres anys després, no s’han executat”.

Compromís per Paterna considera “inacceptable la condescendència amb la que ha actuat el PP amb el col·legi privat durant els últims tres anys. Una inacció que ha permés que els veïns de La Canyada no tinguen encara les dotacions d’ús públic a que es varen comprometre”.

Per a Juanma Ramón, “l’únic que ha guanyat en aquesta operació urbanística és el col·legi privat, que disposa de les seues instal·lacions en funcionament, mentres els paterners portem tres anys esperant les instal·lacions d’ús públic compromeses”.

Zona pública y edif. secundaria per al web

Ara, “coneixem que el col·legi privat pretén ampliar les seues instal·lacions amb un nou edifici, sense haver complit el conveni inicial. Situació que suposa una oportunitat per exigir contundentment que facen efectius els compromisos adquirits fa tres anys. A més hem proposat que, a càrrec del col·legi, es realitzen les millores en pluvials demandades pels veïns per solucionar les inundacions del carrer 232, aprofitant les obres que s’han de fer, si complixen allò que signaren fa tres anys”, destaca Juanma Ramón.

Per això, “des de Compromís hem requerit oficialment a Lorenzo Agustí per a que, abans d’autoritzar l’ampliació del col·legi, inste al British College que complixca la seua part del conveni. Qüestió que ens permetria tindre instal·lacions esportives, jardins i un aparcament a la Canyada sense suposar cap despesa municipal”, conclou el regidor Juanma Ramón.

20130111 NdP Incompliment conveni BritishCollege Levante12Gener2012
Levante 12 gener de2013

Publicacions digitals: EL PERIÒDIC, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, CRÓNICA PATERNERA, PATERNA BIZ, PATERNA AL DÍA