La formació exigeix que es faça un pla d’accessos seriós per evitar el caos en l’autovia d’Ademús i denuncia la política d’opacitat i de manca de participació ciutadana que practica el PP sistemàticament

Compromís per Paterna manifesta la seua “disconformitat i enuig davant la política de fets consumats que fa el Partit Popular, tant en el Consell com en l’Ajuntament de Paterna, ja que l’anunci de l’arribada de Puerto Ademuz, ara Puerto Mediterráneo, es fa sense haver donat cap tipus d’informació a l’oposició ni a la ciutadania”.

La portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, assenyala que “el nostre grup va a exigir tota la documentació, perquè volem estudiar el projecte i les modificacions que haja pogut patir des de la seua presentació en novembre de 2011. Des d’eixe dia, ni Eurofund Investments, ni l’Ajuntament de Paterna ni la Generalitat han informat”.

“Aquest oscurantisme no és pot permetre quan estem davant un projecte que es desenvolupa mitjançant un decret que sustrau les competències urbanístiques al consistori, ja que l’interessat és qui sol·licita directament al Consell que es faça Puerto Mediterráneo”.

Ripoll també destaca que “molts ajuntaments estan fent centres comercials en els seus termes municipals. Estos centres estan proliferant i dubtem molt que amb la crisi actual tinguen clients suficients per a ser viables econòmicament. El model de centres comercials en llocs apartats de les ciutats està donant signes de saturació, i la falta d’imaginació del Consell i de l’alcalde de Paterna és bastant palesa perquè continua recorrent a models cada vegada més qüestionats, que globalment no donen un saldo positiu en creació de llocs de treball perquè disputen la clientela no només amb altres centres comercials sinó també amb el xicotet comerç local”.

D’altra banda, la regidora Loles Ripoll recorda que “Compromís ja diguérem en el seu dia que la creació de llocs treball era benvinguda però que erem crítics amb el projecte per la complicació del trànsit en els accessos a Puerto Mediterráneo. Per això és fonamental enllestir un pla d’accessos, ja que tenim molts dubtes sobre la connexió en la CV-31 i el caos que es pot provocar amb una densitat elevadíssima de trànsit. A més ens preocupa molt el futur del barri de la Pinadeta del Cel, que queda dins d’este projecte i que és possible que quede parapetat pel mateix centre comercial”.

“Davant l’opacitat mostrada i la manca de transparència, perquè sabem més d’Eurovegas que de Puerto Mediterráneo, anem a insistir en l’exigència de tindre tota la documentació per a analitzar el projecte, i veure que hi ha previst en quant als accessos i altres aspectes”, conclou la regidora de Compromís en Paterna, Loles Ripoll.

Publicacions digitals: LA VEU PV, EL PERIÒDIC, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, HORTANOTICIAS, CRÓNICA PATERNERA