La formació considera un escàndol que l’alcalde trobe normal la falta de documentació a l’expedient

Compromís per Paterna manifesta la seua “incredulitat davant l’actitud que ha tingut l’alcalde al ple extraordinari sobre la policia local de Paterna, ja que ha optat per dir a tota l’oposició que anàrem a la Justícia si no estàvem d’acord amb la documentació de l’expedient i les seues respostes. L’alcalde, que tantes vegades ens ha acusat de judicialitzar la vida municipal, ha estat ell qui s’ha empenyat en que tots visitàrem la Ciutat de la Justícia per a denunciar-lo”.

La portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, assenyala que “no content amb aquesta actitud, Agustí no li ha donat importància a que un expedient puga estar sense foliar, una irregularitat de les més greus que pot tindre un consistori en la seua documentació per les possibles manipulacions que pot patir un expedient. I tampoc li ha tremolat la veu quan ha dit que allò que no està en un expedient és perquè no fa falta. O que tampoc estan justificats els informes ni les recomanacions dels tècnics i dels habilitats nacionals”.

“El seu nerviosisme i malestar que hem vist, el no deixar parlar als regidors afectats per les possibles irregularitats en la provisió de llocs de treball de la policia local de Paterna i no contestar a cap de les preguntes que li hem llançat, són símptomes que tot no va tan bé, com ell vol fer-nos creure, ni a l’ajuntament ni a la policia local”, afegeix la regidora.

“Des de Compromís ja hem dit al ple que sabem que hi ha un providència de canvi de destí d’una persona que va traure plaça de policia, providència que signa la regidora Elena Martínez. Un canvi de destí que, segons la norma marc de policia local del Consell, ella no té competències per a fer-lo perquè li correspón al cap de la policia local. I que el Síndic de Greuges ja ha advertit que cal corregir. Potser estem apropant-se a assumptes que el Partit Popular no vol que coneguem. Però nosaltres exigim que la transparència i la legalitat primen per damunt de tot. I anem a continuar amb la nostra tasca fiscalitzadora de l’acció del govern local del Partit Popular”, conclou la regidora Loles Ripoll.

Publicacions digitals: EL PERIÒDIC, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, PATERNA BIZ, CRÓNICA PATERNERA, HORTANOTICIAS