• Compromís exigeix al consistori que pose solució a les continues caigudes dels vianants en la plaça del Poble donat el lamentable estat del paviment
LAS PROVINCIAS (24 setembre 2013)
LAS PROVINCIAS (24 setembre 2013)

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, considera que “l’equip de govern del PP està fent abandó de les seues funcions a l’obligar a la ciutadania a prendre mesures que alerten del mal estat del paviment en la plaça del Poble, motiu de queixes reiterades dels veïns i comerciants pels esvarons”.

“Aquest problema, denunciat públicament per la ciutadania i per Compromís, s’ha tractat a Juntes de Barri, ha entrat en els menyspreats pressupostos participatius, i mai se li ha donat solució. Mentre esperem el tan anunciat projecte de reforma de la plaça del Poble, les caigudes continuen sense que es pose remei a la perillositat de relliscar que hi ha en un tram molt concret. No podem esperar a que l’equip de govern del PP es decidisca remodelar tota la plaça quan el problema vé des de fa molt de temps i cal una solució urgent en un lloc determinat”.

“Així, ara els veïns han elaborat un senyal propi que alerta del perill per paviment lliscant, mentre el consistori es decideix a fer o no fer res. Des de Compromís recolzem la iniciativa ciutadana però, malauradament, els veïns confirmen que el PP ha abandonat les solucions als problemes senzills a canvi dels grans megaprojectes. Millorarem la qualitat de vida dels nostres veïns únicament amb la suma de xicotetes solucions a problemes quotidians. I arreglar la plaça del Poble és un exemple d’un problema de tots els dies al qual el govern no dóna solució”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, LA VEU PV,