• Compromís acusa l’alcalde de vendre fum i d’oblidar-se de la ciutadania que demana més freqüència de pas als convois de la línia 1

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, considera que l’alcalde de Paterna “està convertint-se en un mestre de la improvisació amb declaracions tan ridícules com les del ‘metro de mercaderies’ per a Paterna. Si abans escoltàvem com parlava d’un inexistent conveni amb el Ministeri de Defensa per als terrenys de la Zona Franca, este cap de setmana ha improvisat sobre la marxa i ja s’imagina una línia de ‘metro de mercaderies’ camí de la Font del Gerro. Tot per aprofitar allà on hi ha la presència dels mitjans de comunicació. Però de forment, ni un gra”.

“Com pot dir una barbaritat d’aquest calibre? Mentre, Paterna es queda sense soterrament del metro i sense el tramvia a Alborgí. Precisament, tenim la renúncia oficial i definitiva al tramvia feta en l’últim ple ordinari. És tot un desgavell, que no fa més que corroborar que l’alcalde va a la seua i és capaç d’inventar i improvisar el destrellat més gran per tal d’acaparar l’atenció mediàtica”.

Segons el regidor Ramón, “les declaracions de Lorenzo Agustí aquest cap de setmana sobre el ‘metro de mercaderies’ per a Font del Gerro i la Zona Franca han estat molt desencertades, perquè a més de seguir venent fum, freguen el ridícul. Quan estem parlant de la maltractada línia 1 de metro al seu pas per Paterna i tota la resta d’estacions que passen pel terme municipal. Una línia que ha vist retallada la freqüència de pas dels convois, provocant el malestar dels paterners i paterneres que veuen com la seua mobilitat i comunicació amb el cap i casal és va reduint a la mínima expressió. Ara torna a demanar mega-infraestructures abandonant donar solució als problemes més senzills del municipi”.

“El poble es mereix tindre uns bons accessos, bona comunicació amb la ciutat de València i uns polígons, com el de Font del Gerro, ben comunicats. I l’alcalde, si pensara en la ciutadania de Paterna, tindria tot això solventat i no somniaria amb ocurrències absurdes com la del ‘metro de mercaderies’ per a la seua Zona Franca”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, PATERNA BIZ, PATERNA AHORA, EL PERIÓDICO DE AQUÍ,