• Juanma Ramón explica el funcionament de la vida municipal als alumnes de 2on de Primària del CP Villar Palasí

P1040202El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, ha rebut aquest matí la visita dels alumnes de la classe de 2on C de Primària del col·legi públic paterner Villar Palasí. L’objecte de la trobada ha estat explicar el funcionament del consistori als xiquets i xiquetes, “un exercici de fer poble amb la ciutadania més exigent, els més menuts, obrint-los la porta de la que és la casa de tots: l’ajuntament”.

LAS PROVINCIAS (7 febrer 2014)
LAS PROVINCIAS (7 febrer 2014)

La funció del consistori, les persones que hi treballen, com es tria als representants polítics, com es vota, què es decidix, què treballs són responsabilitat de l’ajuntament, “han estat algunes de les preguntes que han fet els alumnes que ens han visitat. Tot dins dels objectius didàctics que estan treballant ara a l’escola i que hem intentat resoldre aquest matí al saló de plens”.

LEVANTE-EMV (7 febrer 2014)
LEVANTE-EMV (7 febrer 2014)

Precisament, “i com a exercici pràctic, hem simulat un ple on els alumnes han triat a la primera autoritat municipal, una xiqueta. La nova alcaldessa de Paterna ha dirigit un ple on han votat vàries propostes, plantejades pels mateixos alumnes, per a dur a terme en la seua escola. Una manera senzilla de traslladar a xiquets i xiquetes com funciona una part de la vida municipal, i que anem a fer extensiva a totes aquelles escoles de Paterna que ens ho demanen”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, LA VEU PV, PATERNA BIZ, PATERNA AHORA, PATERNA AL DÍA,