• La formació advertix que els contractes podrien ser per hores i que la multinacional no té un compromís ferm de contractar a gent de Paterna

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “l’alcalde continua amb la seua tàctica de vendre falsedats ja que quan parla dels llocs de treball en Paterna que suposarà l’arribada de Bauhaus, en realitat hauria de parlar d’hores de treball. I és que no són 150 llocs de treball a temps complet sino hores de feina contractada, perquè en les empreses d’aquest tipus la gran majoria dels llocs de treball són contractes per hores”.

“Amb estes condicions no es pot parlar de llocs de treball, ja que posem que parlem d’un contracte de 20 hores setmanals: com es pot dur endavant una economia familiar o fins i tot un projecte vital? L’alcalde ha de filar més prim, atrevir-se i dir quantes hores van contractar-se aturats de Paterna. Igual que també hauria de dir que l’empresa no està obligada a contractar a persones del poble, i que agafarà als que puga”.

A més a més, Ramón recorda que “a primers del mes passat la regidora Elena Martínez va encomanar-se a la bona voluntat de la multinacional per a contractar persones de Paterna, ja que l’equip de govern del PP no ha trobat la ferramenta legal per tal d’assegurar la contractació de la ciutadania de Paterna que puga optar a un lloc de treball en aquesta empresa”.

“El conveni que hi ha signat no val per a res, ja que deixa ben clar que Bauhaus pot cobrir els nous llocs de treball ‘preferentemente con personas residentes en el municipio’, un compromís que en realitat no ho és. Queda demostrat que la multinacional no assegura fermament la contractació dels aturats de Paterna. I el mateix passa amb les empreses auxiliars de serveis que treballen per a Bauhaus, ja que no hi ha res en clar que done garanties de contractar als desocupats de Paterna”.

“Des de Compromís anem a estar atents a tot el procés de selecció de personal i a l’evolució de les xifres de l’atur després de l’arribada de Bauhaus i a com afecta al comerç local especialitzat que un gegant del bricolatge òbriga tenda a Paterna”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, PATERNA BIZ, HORTANOTICIAS, LA VEU PV, PATERNA AHORA,