• Compromís per Paterna denuncia que l’empresa concessionària de la gestió dels poliesportius municipals no cobrix les despeses i preveu pèrdues de 224.000 euros en la nova temporada

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “l’equip de govern del PP ix d’una situació de caos per a clavar-se en una altra. I si no, que li ho pregunten a l’empresa concessionària de la gestió de les instal·lacions esportives municipals, GSD, que explica en un estudi que es va mantindre el contracte de subministrament elèctric en la instal·lació Esport a Paterna, la qual després de tancar-se la temporada passada seguia sense donar-lo de baixa”.

LAS PROVINCIAS (16 setembre 2014)
LAS PROVINCIAS (16 setembre 2014)

Segons explica Ramón, “a més a més, GSD ha previst al seu estudi econòmic financer per a la temporada 2014/2015 tindre un resultat negatiu de 224.000 euros, que són el resultat de l’anàlisi fet sobre diversos factors de la temporada anterior. Un d’ells, precisament, el del cas de la vigència del contracte de suministrament elèctric d’unes instal·lacions tancades. Si eixos 224.000 euros de pérdues es complixen, la continuitat de molts treballadors podria veure’s en l’aire. Per què l’empresa preveu una reducció de 364.000 euros en despeses de personal respecte al cost de la licitació inicial?”.

“Exigim que l’equip de govern del PP explique què pensa fer per tapar eixe forat. Quina serà la compensació de l’ajuntament a l’empresa? Tant que el PP ens va voler vendre la millora que vindria amb la privatització dels poliesportius a Paterna, es demostra que és un fracàs. I és la mateixa empresa concessionària qui està demanant a l’Ajuntament que faça millores perquè si no la concessió mai eixirà a compte. Així que ara ni pagant-se l’esport, després de la pujada del 3,5% dels preus esportius, la ciutadania no té instal·lacions en condicions. I molts han optat per fugir a poblacions properes per a poder fer esport pagant menys i en millors condicions”.

D’altra banda, la concessionària “alerta de la descoordinació del pla de neteja, i assenyala que desconeix els resultats de les analítiques obligatòries per llei. En quant a les queixes dels usuaris de les piscines, la concessionària també explica que malgrat pujar la temperatura de l’aigua després de nombroses queixes, les instal·lacions han perdut clients i les reclamacions s’han mantingut”.

Per tot això, “els numeros de l’empresa ens donen la raó quan alertàvem que la privatizació dels serveis esportius no era la solució per a fer més eficient el dit servei. Després de la privatització del PP hem patit pujades de tarifes, retallades en la qualitat del servei i en els drets laborals dels treballadors. Insistim en que cal que l’equip de govern admeta el fracàs i que done una explicació sobre el desgavell a l’esport municipal”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, LA VEU PV, PATERNA AHORA, EL PERIÒDIC, LAS PROVINCIAS, EL PUNT, PATERNA BIZ,