• El candidat Juanma Ramón recorda el vessant virtual del guardó, que ha de votar-se també amb els ‘m’agrada’ al Facebook de la formació

El candidat i portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “enguany la 3ª edició del nostre Premi Faller ‘Te cremaré amb un somriure’ segur que té algun ninot que recorde l’episodi surrealista viscut anit al ‘caloret’ de la Crida de València. I és que el nostre guardó reconeix el treball ben fet, la sàtira política amb més enginy i l’ús del valencià. A més a més, té un vessant virtual ja que el ninot triat en cada falla i candidat al premi ha de ser votat també amb un ‘m’agrada’ al nostre Facebook”.

Segons Ramón, “aquest guardó també pretén que la situació política o el personatge més criticat de l’actualitat informativa es creme amb un doble somriure, el de la crítica amb més gràcia i el de Compromís. Busquem el ninot que, amb millor enginy i sàtira política represente allò que siga més mereixedor de cremar-se i purificar el seu esperit. D’ahí el nom de ‘Te cremaré amb un somriure’”.

Els ninots de totes les falles grans del municipi són els candidats a optar al premi de Compromís per Paterna. La falla que tinga el ninot guanyador rebrà una aportació econòmica de 100 euros i una xicoteta escultura amb el somriure de la formació, lliurant-se tots dos a la comissió guanyadora.

Així , el jurat del Premi Faller de Compromís, composat pels membres de la sectorial de Compromís per les Falles, a l’endemà de la plantà visitarà totes les falles del municipi i triarà un ninot de cada comissió. Aquest jurat serà l’encarregat de publicar les fotos dels ninots al perfil de Facebook de Compromís per Paterna. El jurat valorarà la sàtira política, la creativitat i l’ús del valencià, així com els totals dels ‘m’agrada’ a les fotos publicades al Facebook.

El premi ‘Te cremaré amb un somriure’ serà lliurat pels regidors de Compromís en Paterna, Juanma Ramón i Emili Mira, el dia 19 de març abans de la cremà, a la comissió premiada. Ambdós regidors es quedaran a presenciar la cremà de la falla guanyadora del premi de Compromís per Paterna.

Publicacions digitals: LA VEU PV, EL PERIÒDIC, NAP I COL, MERIDIANO HORTA, PATERNA BIZ,