• Compromís per Paterna considera vergonyós que a l’equip de govern del PP no li preocupa el més mínim saber qui ha sigut el culpable de tots els errors

El candidat i portaveu de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “queden moltes incógnites per desvetlar en quant a la Vila Romana del municipi. Hui, després del ple de febrer, podem dir que continua el caos al voltant del jaciment arqueològic. I mentre, el consistori tanca l’expedient sense trobar els responsables de la pérdua de més de 10 milions d’euros en patrimoni que li ha suposat el tancament en fals de l’expedient, i sense aclarir per què SUMPA, ara en fallida, va comprar el solar on hi ha un terç de la Vila Romana”.

“Tot i les nostres advertències, el PP fa una fugida endavant i ni tan sols el sutil suggeriment de la regidora Maria Villajos de la retirada del punt no ha sigut prou per a que l’alcaldessa el retirara. Una vegada més la disciplina de vot del PP els posa en risc, donat que continuen portant-li la contrària al Fiscal, fent un doble salt mortal amb tirabussó per a no corregir l’aprofitament urbanísitc donat en excés al promotor en 2007”.

“Ens sorprén la defensa que fa l’equip de govern dels interessos d’aquest promotor en concret, contra els interessos del poble de Paterna, que no veurà retornades les contraprestacions urbanístiques. A més a més, aclarir aquesta tramitació urbanística és fonamental per apuntar als responsables de la causa que ja està en el jutjat per un pressumpte delicte contra el patrimoni històric que representa la Vila Romana de Paterna”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, LA VEU PV, HORTANOTICIAS,