Els regidors de Compromís han compartit amb els alumnes del centre les seues inquietuds i necessitats

AFENMVA és una associació l’objectiu de la qual és atendre de forma permanent i personalitzada a persones amb malalties neuromusculars i afins. Per a l’associació no es tracta de curar sinó de mantindre física i socialment la major qualitat de vida dels pacients i el seu entorn. També busquen la integració laboral i en aquest sentit, el centre de La Coma, realitza una tasca importantíssima de formació. Els alumnes aprenen disseny gràfic i il·lustració i realitzen treballs tant per a institucions públiques com per a empreses privades.
Avui el Director General de Diversitat Funcional, Antonio Raya, ha pogut conèixer de primera ma les necessitats i mancances d’aquest centre acompanyat pels regidors de Compromís per Paterna, Juanma Ramón i Neus Herrero. Raya s’ha endut una impressió molt positiva del treball que es realitza a aquest centre i ha escoltat de boca dels seus promotors i alumnes les seues necessitats: Bàsicament dotar-lo d’estabilitat i millorar la seua situació amb dotacions. També s’ha parlat que siga la mateixa Administració Pública la que contracte amb AFENMVA els treballs de disseny i il·lustració que necessite.
Segons paraules de Juanma Ramón, portaveu de Compromís per Paterna “la visita de hui ha estat molt productiva. El director General ha pogut comprovar que a este centre d’AFENMVA es treballa molt i molt bé i la seua implicació va més enllà de la formació de persones amb diversitat funcional, la qual cosa fa molt bé, i s’endinsa en les interaccions amb el barri en el qual està situada, La Coma”. I afegeix “des de Compromís volem continuar ajudant, en la mesura de les nostres possibilitats, a tots aquells col·lectius que treballen per la integració sociolaboral dels i les paterneres”.