MutEstimat/ada company/a, ÉS EL MOMENT!!!

Saps que guanyarem les eleccions generals del 20D si som capaços de repetir els resultats del 24M?

Saps que podem ser la primera força política per davant del PP i amb els escons que li llevem que no puguen pactar amb Ciudadanos?

Penses deixar que el PP torne a guanyar? Nosaltres NO!!!

 

 

 

Si les persones que ens donaren suport el 24M tornen a confiar en les forces del canvi que representa la nostra proposta electoral rupturista Compromís-Podem – És el moment, guanyarem les eleccions del 20D.  A cada poble, a cada comarca i al país sencer!!
Perquè moltes decisions importants que ens afecten a tots i totes en matèria d’educació, sanitat, treball, serveis socials, finançament… es prenen al Congrés dels Diputats, hem de fer sentir la nostra veu.
Este dijous comença la campanya de la victòria. Ja tenim els materials preparats. Ara necessitem el teu suport i les teues mans. Després de sopar farem la tradicional pegada de cartells
T’esperem el DIJOUS 3 DE DESEMBE A LES 21 HORES al sopar d’inici de campanya a la seu de Compromís per Paterna, al carrer Mestre Canós, 2.

I no t’oblides de l’entrepà!
Mut_castellaEstimado/a compañero/a, ES EL MOMENTO!!!
¿Sabes que ganaremos las elecciones generales del 20D si somos capaces de repetir los resultados del 24M?

¿Sabes que podemos ser la primera fuerza política por delante del PP y con los escaños que le quitemos que no puedan pactar con Ciudadanos?

¿Piensas dejar que el PP vuelva a ganar? ¡Nosotros NO!!!

 

 

 

Si las personas que nos apoyaron el 24M vuelven a confiar en las fuerzas del cambio que representa nuestra propuesta electoral rupturista Compromís-Podemos – Es el momento, ganaremos las elecciones del 20D. En cada pueblo, en cada comarca y en el país entero!!

Porque muchas decisiones importantes que nos afectan a todos y todas en materia de educación, sanidad, trabajo, servicios sociales, financiación… se toman en el Congreso de los Diputados, tenemos que hacer oír nuestra voz.

Este jueves empieza la campaña de la victoria. Ya tenemos los materiales preparados. Ahora necesitamos tu apoyo y tus manos. Después de la cena haremos la tradicional pegada de carteles

Te esperamos el JUEVES 3 DE DICIEMBRE A LAS 21 HORAS en la cena de inicio de campaña en la sede de Compromís per Paterna, en la calle Mestre Canós, 2.

¡Y no te olvides el bocadillo!