El dimarts dia 2 de febrer de 2016 a la seu de Compromís per Paterna (C/Mestre Canós, 2) a les 19h ens reunirem per a Constituir la Sectorial de Benestar Social i vore quins són aquells problemes que té el poble i com els podem abordar des de Compromís, determinar quins són més importants i anar estudiant-los per a després anar donant solucions.
A totes aquelles persones interessades i que pogueu aportar idees vos esperem el dimarts!
Estimats companys i companyes,
Continuem en la tasca de reflexionar i recollir les vostres opinions en l’àmbit de l’educació i vos convoquem a la propera sectorial d’Educació de Compromís per Paterna el dijous dia 4 de febrer a les 19h a la nostra seu (c/ Mestre Canós, 2, pta. 2). Si voleu podeu confirmar assisstència al correu de sectorials sectorials.compromispaterna@gmail.com
No obstant, la sessió és oberta a tothom. Vos esperem!!!