A la passada legislatura, Compromís per Paterna, va proposar la creació d’un fòrum on estigueren presents, l’ajuntament, veïnat i l’empresa d’aigües. Ara s’ha materialitzat esta mesa de treball on els veïns i veïnes han pogut dir la seua

Des de Compromís per Paterna es feliciten perquè, un any després de l’aprovació de la proposta de creació de la mesa de treball de Barranc de Rubio, ara s’ha constituït i es podrà treballar en la recerca d’una solució definitiva. Cal recordar que este carrer pateix les conseqüències de les pluges torrencials any rere any.
Aquesta mesa, va ser aprovada a petició de Compromís per Paterna a l’anterior legislatura, i fins hui no s’havia constituït malgrat la insistència de l’organització d’esquerres. Des de Compromís per Paterna, el seu regidor, Carles Martí ha manifestat “és l’única manera que veïns, ajuntament i empresa municipal d’aigües, arriben a una solució consensuada sobre la canalització del Barranc. En Compromís estem des del principi al costat dels veïns en esta reivindicació, aportant solucions i fent propostes en positiu per tal d’ajudar a l’equip de govern ja fora el del PP o l’actual del PSOE per a solucionar esta problemàtica”.
Segons el regidor de Compromís, la seua coalició ja portava al programa electoral com una prioritat donar una solució als problemes del Barranc de Rubio.
Les propostes de Compromís sempre han passat per aconseguir la canalització tancada definitiva del Barranc, i si, ara per ara, no hi ha diners suficients, realitzar la canalització per trams, començant per la part final del Barranc amb la construcció d’una escullera que protegisca les últimes vivendes, construir, també, un dipòsit de turmentes al tram mitjà del carrer i completar les obres necessàries de millora de les bases existents en el carrer 133 perquè arrepleguen el cabal que les correspon.
“Tenim clar que els veïns no poden continuar ni un dia més sense solucions, qualsevol dia es pot produir una desgràcia i, aleshores, ho lamentarem tots” ha manifestat Carles Martí.