#aLaValenciana, que agrupa a Compromís, Podem i EUPV, ha organitzat un sopar de pa i porta amb més de 150 simpatitzants per a organitzar la pegada de cartells d’inici de campanya

A la Valenciana ha realitzat la tradicional pegada de cartells a les 00.00 hores de hui, 10 de juny, primer dia dels quinze que formen la campanya electoral.

La formació s’ha posat com a objectiu continuar sent la candidatura més votada a Paterna i augmentar en vots gràcies a l’efecte multiplicador que tindrà la suma d’EUPV a la coalició. Compromís-Podem-EUPV volen portar el canvi a la valenciana a l’Estat espanyol amb un equip de gent honrada, preparada i propera a la ciutadania. Segons declaracions dels portaveus de la coalició a Paterna, A la Valenciana ha nascut per a contribuir a la creació d’un govern de canvi a partir del 26 de juny per a tornar la veu i el protagonisme a la ciutadania i empoderar-la. Per a la formació, estes eleccions són decisives per a canviar la vida de les persones. Per a donar un futur als joves perquè no hagen de marxar a l’estranger a buscar treball, garantir els drets de la ciutadania, posar fi a les corrupteles, a les retallades i a les polítiques antisocials del PP.

Després de 4 mesos de donar-ho tot per aconseguir conformar un govern de canvi a l’Estat espanyol, la coalició naix convençuda de guanyar el canvi el proper 26 de juny amb una confluència que suma forces polítiques amb voluntat multiplicadora. Cal recordar que Compromís i Podem ja es presentaren conjuntament a les passades eleccions generals i aconseguiren 10.414 vots a Paterna. A estos comicis, la intenció de la nova candidatura a la qual se suma EUPV és arribar als 12.000 vots i continuar sent la força més votada. Segons manifestacions fetes pels responsables de la nova candidatura “portem 12 mesos de govern de canvi al País Valencià i les persones ja ho estan notant. En estos moments som l’única garantia de canvi, de lluita contra la corrupció, d’igualtat i de defensa dels drets socials. Volem portar a l’Estat un govern a la valenciana. Anem a liderar el canvi que necessitat este país”.