La iniciativa parteix de la regidoria de Comerç dirigida per Carles Martí i preveu també que els Reis Mags donen els regals en mà als xiquets i xiquetes guanyadores del sorteig que es realitzarà entre tots aquells que hagen demanat als Reis a les botigues de Paterna.

Carles Martí, regidor de Comerç: “Amb esta iniciativa volem potenciar el nostre comerç d’una forma amable i que la ciutadania interactue amb este important motor econòmic de Paterna”
El Pare Noel va visitar el passat dia de Nadal la casa dels xiquets i xiquetes de Paterna que havien resultat agraciats en el sorteig realitzat pel comerç local entre aquelles persones que havien demanat els regals al Pare Noel a les seues botigues. Una iniciativa duta a terme des de la regidoria de Comerç de l’ajuntament de Paterna per tal de dinamitzar el Nadal i promocionar el comerç local entre els potencials usuaris: “Volem mostrar la cara més amable del comerç paterner i per a fer possible això hem comptat amb un aliat de luxe com és el Pare Noel. Esta activitat entra dins la campanya “Nadal a Paterna” que pretén portar il·lusió als més menuts. Una il·lusió lligada al nostre comerç per tal de construir ponts entre les botigues i els futurs potencials usuaris” ha manifestat Carles Martí.

La iniciativa es repetirà per als Reis. Els xiquets i xiquetes de Paterna també tindran oportunitat de rebre els regals en mà de Gaspar, Melcior i Baltasar a la porta de l’ajuntament si han resultat guanyadors del sorteig especial de reis que es farà entre totes aquelles persones que hagen encomanat els regals de Reis al comerç local.

A més, tant xiquets com adults podran triar els seus regals al “Catàleg de Nadal, una guia inspiradora per a comprar i viure el Nadal a Paterna”. El catàleg està dividit en diferents categories per a facilitar la recerca de regals amb diferents seccions com ara, llar, mascotes, joguets, etc. A més, també s’inclou la programació d’activitats nadalenques que durant estes setmanes vinents omplin els carrers de Paterna d’entreteniment per a grans i menuts.

“Este Nadal, a més a més, acomiadarem el 2016 totes i tots junts a la festa Cap d’Any que celebrarem a la plaça Enginyer Castells” ha manifestat Carles Martí.