La Conselleria d’Habitatge adjudica 45 habitatges en la Coma

Després d’anys d’abandó del parc d’habitatge públic, la EIGE en coordinació amb la Comissió Mixta de la Coma ha adjudicat 45 habitatges ja reformats a veïns i veïnes de Paterna.

45 han sigut els habitatges adjudicats dins del projecte de reforma i rehabilitació d’habitatge impulsat per la Generalitat en col·laboració amb la Comissió Mixta de la Coma. Aquests habitatges, tal com es va treballar a la Comissió estan sent adjudicades abans de la finalització de les obres perquè els veïns i veïnes siguen copartícipes del procés i evitar el desmantellament i l’ocupació il·legal dels habitatges reformats, cosa que venia passant segons el regidor d’Urbanisme, Carles Martí “pel pasotismo de l’anterior govern de la Generalitat que ni es preocupava ni feia seguiment dels habitatges públics”.

Aquesta és la primera adjudicació dins d’aquest pla que continuarà en els mesos pròxims a mesura que es vagen realitzant les obres de rehabilitació i millora del parc immobiliari públic de la Coma.

Des de l’ajuntament, el regidor Carles Martí ha mostrat la seua satisfacció, ja que per primera vegada “estem treballant tots junts: ciutadania, Generalitat i Ajuntament fent que les accions que s’escometen compten amb el suport de totes les parts.

D’altra banda el Primer Tinent d’Alcaldia de Polítiques Inclusives, Juanma Ramón, ha destacat que totes les adjudicacions hagen sigut per a paterners i paterneres i que s’hagen complit criteris com la busqueda de la bona convivència, la mobilitat (adjudicant els pisos adequats a persones amb mobilitat reduïda) i l’agrupació familiar. Uns criteris que segons Ramón cerquen la cohesió interna del barri.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *