Obert el termini per a sol·licitar el xec bebè

Enguany, el consistori repartirà targetes de crèdit amb l’import de la subvenció, de 300 euros, per a facilitar el pagament en els comerços adherits

 

L’Ajuntament de Paterna ha obert el termini perquè les famílies paterneras que hagen tingut, adopten o acullen un nou fill o filla, puguen sol·licitar i beneficiar-se del Xec-Bebè. Serà a partir de matí quan puga començar a sol·licitar-se.

“Una de les novetats d’enguany, és que es va a lliurar una targeta de crèdit que incloga l’import de l’ajuda de 300 euros i que es podrà utilitzar en comerços adherits a la campanya, perquè els beneficiaris puguen adquirir d’una manera fàcil i còmoda els productes que necessiten davant l’arribada de nou membre de la família” ha explicat el regidor de Comerç, Carles Martí.

I en aqueix sentit ha destacat la importància de “aquesta injecció econòmica tant per a les famílies com per als comerços, incentivant així les compres en el municipi”.

La targeta estarà disponible per a tots aquells bebès amb data de naixement, adopció o acolliment entre l’1 de novembre de 2016 i el 30 de setembre de 2017, sempre que el bebè haja sigut empadronat a Paterna.

Quant als progenitors, adoptantes o acollidors, enguany, solament serà necessari que un d’ells porte empadronat 6 mesos en el municipi en el moment del naixement o de l’inici de la convivència.

A més només es podrà realitzar una sol·licitud per unitat familiar, de manera que en els casos de nul·litat, separació o divorci, solament el progenitor que convisca amb el fill/filla, podrà beneficiar-se de l’ajuda, i en cas de custòdia compartida un dels progenitors haurà de renunciar expressament a la sol·licitud d’ajuda.

Les sol·licituds podran presentar-se a partir de matí per registre d’entrada de l’Ajuntament i també telemàticament a través de l’apartat de la seu electrònica en la web municipal www.paterna.es.

També s’ha habilitat la web www.paterna.es/cheque-bebe/ on les persones interessades podran trobar informació del procediment que s’ha de seguir per a sol·licitar la subvenció, així com els impresos per a presentar.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *