Des del mateix moment del seu naixement, Compromís per Paterna, ha vingut col·laborant amb l’ONG Sàhara Lliure de Paterna en totes les campanyes organitzades, tant d’ajuda humanitària com de denuncia a la situació de vulneració constant de DDHH als territoris ocupats il·legalment del S. Occidental pel govern marroquí.  Enguany, un any més, ha participat en la caravana d’aliments aportant 40 quilos d’aliments. 20 paquets d’arròs, 14 de cigrons, 14 de fesols i 14 de llentilles.

Els aliments van ser entregats ahir a l’ONG per part del portaveu del grup municipal, Juanma Ramón, i el regidor Santi Lucas.

La Caravana eixirà en els propers dies cap al port d’Alacant i via Orà anirà als campaments de refugiats sahrauís a Tindouf (Arger).

La direcció de l’ONG representada per presidenta, vicepresidenta, tresorer així com resta de persones que continuaven embalant caixes , han agraït a l’organització valencianista aquesta donació i han recordat la situació que pateix aquest poble, gran part del qual es troba en l’exili des de fa 42 anys al desert i altra patint a la seua pròpia terra.

També varen traslladar informació de les properes campanyes com són Vacances en Pau, on xiquetes i xiquetes amb famílies acollidores podran passar els dos mesos d’estiu al nostre poble.

L’ONG donarà tota la informació a qualsevol persona interessada en dita campanya.