Per al portaveu de Compromís per Paterna el temps ha demostrat el frau i la insolvència del projecte Puerto Mediterraneo després de fer-se públic que el promotor no ha complit amb l’aval d’un milió d’euros demanat per la Generalitat

Compromís per Paterna ha celebrat l’anunci realitzat per la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat respecte a la caducitat de l’ATE del projecte Puerto Mediterraneo després que Intu, el promotor d’aquest, no haja fet efectiu l’aval d’un milió d’euros demanat per la Generalitat. Davant esta situació el portaveu de Compromís, Juanma Ramón, ha manifestat que “amb esta notícia es demostra el que sempre ha manifestat Compromís, que este projecte era un frau, un frau d’aquells que venien a fer una inversió megamultimillonària (prop de 900 milions d’euros) i que no han sigut capaços ni de complir amb un aval d’un milió”.

“És de tothom conegut que hem desconfiat de la viabilitat econòmica del megaprojecte i de qui prometia més de 8000 llocs de treball, sense cap garantia, des d’un primer moment. Ara s’ha demostrat la realitat que hem manifestat durant molts anys, el poble de Paterna sap qui sempre ha estat denunciant els incompliments legals d’este projecte”, indiquen fonts de la formació d’esquerres.

Afegeix Juanma Ramón, en les seues declaracions pel que fa a la notícia, que “han sigut més de deu anys treballant per demostrar les mentides del promotor britànic, avalades primer per l’alcalde del PP i després, sense cap empatx, per Sagredo, uns i altres haurien d’explicar el perquè d’eixa catifa roja cap a un promotor de demostrada insolvència”.

“La veritat, ja fa mesos que ni uns ni altres trauen el cap per defensar a Intu Mediterrani, com feren intensament anys enrere, on semblaven més uns comercials a sou del promotor que uns representants públics de l’ajuntament”, destaca el mateix portaveu.

Juanma Ramón conclou amb esta manifestació “les modificacions urbanístiques promogudes per PP i PSOE hagueren destruït Les Moles de manera irreversible. Una maniobra d’especulació urbanística de manual per multiplicar el valor dels terrenys sense cap projecte viable darrere. Si ho haguérem permés ara tindríem uns terrenys requalificats i les generacions futures de paterners i paterneres hagueren perdut un importantíssim espai natural”.