La formació valencianista indica que a les seues propostes no es contemplen despeses supèrflues i prioritzen en allò que realment necessita el municipi

Compromís per Paterna ha anunciat l’enviament de les seues propostes al pressupost de Paterna per a 2022 a l’executiu socialista encapçalat per Juan Antonio Sagredo. Hem registrat estes propostes inicials perquè siguen incloses al pressupost de 2022 abans que puguen posar l’excusa de què és massa tard o no estan analitzades pels tècnics municipals com és habitual en este equip de govern, manifesta el regidor de la formació Carles Martí.

Indiquen fonts de Compromís que a les propostes hem inclòs tant el pràcticament centenar de propostes que vàrem presentar l’any passat i que no varen voler incloure en el pressupost de 2021. Entre eixes propostes estan les que varen fer les associacions de veïns i veïnes del poble així com veïns i veïnes particulars que varen voler participar en el procés participatiu que Compromís va obrir l’any passat

Aprofitem per a anunciar que aquest any farem el mateix si el PSOE de Paterna no fa un procés participatiu dels pressuposts del 2022 com cal, ho tornarem a fer nosaltres i els presentarem com a proposta d’esmena, informa Carles Martí.

El mateix regidor apunta que amb les nostres propostes continuem en la senda que sempre ha buscat Compromís, prioritzar en allò que la gent de Paterna necessita, el que necessiten per a millorar la seua vida i llevar aquelles despeses supèrflues i enfocades a eixes minories que tant li agraden a Sagredo, al fi i a la cap els diners municipals estan perquè totes i tots els gaudim i no assoles uns quants.

A més a més d’anunciar l’aportació de les millores des de la coalició assenyalen que el grau d’execució del pressupost municipal esta sent molt inferior aquest any a daltres anteriors. És preocupant el nivell de desatenció a la realitat que està tenint Sagredo i el seu PSOE, les partides d’inversions, així com les de formació, ocupació i els fons europeus fan aigües per tots els costats i no són capaços de gastar en el que realment importa asseveren des de la formació valencianista.