La formació valencianista arreplega multitud de queixes veïnals demanant la reparació urgent d’estos espais

Compromís per Paterna ha demanat hui, arreplegant les queixes de nombrosos veïns i veïnes de la zona, a l’equip de govern de Paterna que preste atenció als parcs de Santa Rita. “Tots els parcs del barri necessiten una inversió per part de l’ajuntament i de forma urgent, és el que ens reclamen els veïns i veïnes. A més a més de la brutícia acumulada en algunes zones, els parcs necessiten reparacions urgents en camins, voreres i mobiliari urbà. S’anat deteriorant en els últims anys i no es reparen”, informa Carles Martí.

El mateix regidor argumenta que, “el principal dels problemes és que els camins interiors dels parcs i les voreres d’accés presenten zones molt danyades i que no permeten passar als veïns i veïnes en dificultats de moviment com en cadires de rodes o carrets de xiquets. A més a més suposen un perill per als xiquets que fan ús dels parcs que poden caure, com passa moltes voltes per les desfetes dels camins.

“Cal recordar que està pendent d’aprovació i d’execució el pla de Santa Rita per a transformar el barri, un pla finançat amb els fons europeus i que de no tramitar-se i executar-se es perdran. Per tant, es tenen els fons, es tenen els plans i la necessitat, tan sols queda la voluntat política del govern socialista de Paterna de cuidar com cal el barri de Santa Rita”, conclou Carles Martí.