Compromís per Paterna ha demanat hui que sestudie un nou disseny del pàrquing de l’entorn de la torre per evitar la problemàtica que estan patint molts veïns i veïnes de Paterna. “La fisonomia d’este nou pàrquing està ocasionant nombrosos desperfectes en els vehicles com a conseqüència que els separadors de formigó que s’han instal·lat no permeten uns girs correctes i a l’altura que estan fa que siga impossible veure’ls per part dels conductors”, informa Carles Martí.

“Este nou disseny que s’ha posat en marxa per part de lexecutiu socialista no ha deixat satisfet a cap veí ni veïna, ja no assoles pel fet del seu problemàtic disseny sinó també per la seua falta d’operativitat, quan la majoria de la ciutadania prefereix l’estat anterior del pàrquing, sent de terra i ple de sots, és que alguna cosa no has fet bé”, assenyalen fonts de Compromís.

Davant esta problemàtica des de Compromís per Paterna en paraules del seu regidor Carles Martí apunten que “nosaltres pensem que es pot treballar amb la ciutadania un redisseny d’aquesta infraestructura perquè siga més operativa i no ocasione els problemes que està generant. Si des d’un primer moment s’haguera treballat de forma participativa el seu disseny segurament no estaríem parlant dels mals de cap que està ocasionant”, manifesta el regidor.

“No entrarem a valorar el sobrecost que ha repercutit en les arques municipals, l’únic que demanem és allò que ens han fet arribar molts veïns i veïnes que volen ser escoltats, que s’estudie la manera d’acabar en la problemàtica dels separadors de formigó que està ocasionant tant de desperfecte i si de pas es pot millorar l’operativitat, tornant a les entrades i eixides que existien anteriorment al pàrquing o guanyar més places d’aparcament, millor que millor”, apunta per concloure Carles Martí.