Per a la formació valencianista la solució que es planteja en el pas a nivell de la carretera Manises no millora la mobilitat del municipi

Compromís per Paterna ha exigit a la Conselleria d’infraestructures un estudi per al soterrament del metro a Paterna, “fem esta petició perquè considerem que la solució que volen donar al pas a nivell de la carretera de Manises és un desficaci, i no millora la mobilitat al nostre poble” adverteix Carles Martí.

Indiquen des de la formació que “des de l’ajuntament Sagredo ha impulsat una solució que implica construir un túnel a l’altura de la piscina municipal que desemboca en el solar de darrere de la cooperativa i que situa el tràfic i les molèsties a escassos 20 metros de les vivendes del carrer del Testar. Amb la solució adoptada en aquests moments s’ha inclòs la requalificació de tots els terrenys que van des de la residència de la carretera de manises fins a la depuradora, construint pel mig de l’horta una nova entrada directa”

“Per a nosaltres aquest projecte és un atac a la nostra horta, a la salut dels paterners i paterneres, és un desficaci de mobilitat. Com que més enllà de la denúncia, en la política s’ha d’aportar solucions, des de Compromís per Paterna hem estudiat les alternatives que el mateix projecte va exposar i sempre arribem a la mateixa conclusió, perquè en compte de fer un túnel i 20 carreteres noves no soterrem el metro i fem damunt un bulevard que uniria poble i horta sense cap obstacle ja de per vida”, es pregunten les mateixes fonts

Indica Carles Martí al respecte que “és tan fàcil i tan lògic que no podem entendre com no han previst aquesta solució. Que són més diners,sí ,està clar, però Paterna necessita i es mereix eixa atenció i eixa inversió per part de la nostra Generalitat”.

“Des de Compromís per Paterna encetem una campanya on redoblarem esforços per fer-nos sentir a València i que es contemple aquesta alternativa que milloraria el nostre poble i que ens aproparia a una mobilitat acorde amb el segle que estem. Una mobilitat sostenible, sense altres infraestructures penoses com el túnel i que partirien encara més Paterna pel mig” anuncia per concloure el mateix regidor.